گزارش کارگاه «در پشت پرده وایرال مارکتینگ چه کارهایی انجام می شود؟»
1398/5/28
نوع: کارگاه ها
نویسنده: هانیه طالبی

در روز شنبه مورخ 26 مرداد 98، کارگاه «در پشت پرده وایرال مارکتینگ چه کارهایی انجام می شود » با سخنرانی حامد آقا صادقی در خانه نوآوری برگزار شد. در این کارگاه در خصوص مفهوم و معنا وایرال مارکتینگ و چگونگی استفاده از آن صحبت شد. اگر بخواهیم نگاهی جامع به موضوع مطرح شده داشته باشیم می‌توانیم به متن ذیل اشاره کنیم:

وجه تمایز بازاریابی ویروسی با سایر انواع روش های معمول بازاریابی چیست؟ بازاریابی ویروسی معمولا مشخص می کند که یك محصول(خدمات)باید چه ویژگی هایی داشته باشند تا بر سر زبان ها بیافتند. ما قصد داریم در این کارگاه ، به نحوه استفاده از این علم در آمیخته ی بازاریابی اشاره کنیم و به آموزش آن بپردازیم. در این کارگاه برای ما جایگاه و نحوه تاثیرگذاری گفتگوهای روز مره و نقش رهبران فكری مشخص می شود و آموزش میبینیم چطور از این موقعیت ها به نفع خودمان استفاده كنیم و راه های بدست آوردن اعتبار برای محصول(خدمات) آموزش داده می شود.

علاوه بر تمام موارد ذکر شده، معمولا افراد در همان لحظه كه آگهی تبلیغاتی محصولی را می بینند موقعیت و زمان خرید آنرا ندارند؛ در این دوره یاد میگیرید كه چطور طولانی مدت در ذهن مخاطب اثرگذار باشید تا هنگامی كه تصمیم به خرید گرفتند شما را انتخاب كنند.عواملی كه باعث فراگیر شدن نام شما خواهند شد را می آموزید و می توانید با كمك و كوچینگ مربی دوره در هنگام كارگاه و پس از آن برای خود استراتژی بازاریابی ویروسی تدوین كنید و آنرا اجرایی كنید.

در ابتدای کارگاه مدرس بحث را با این سوال شروع کرد که، دلایل اسم و رسم دار شدن و معروف شدن یک محصول، خدمات و یا نام شخصی یا تجاری چیست برای پاسخ گویی به این سوال مثال هایی از بیزینس های معروف و داستان های چگونگی معروفیت آنها زده شد. در ادامه به صورت کلی راه های و اصولی که می توانیم با استفاده از آن پیام تبلیغاتی خود را به مانند یک ویروس در سطح جامعه پخش کنیم، توضیح داده شد. راهکار اول برای اجرا بازاریابی ویروسی اعتبار اجتماعی می باشد که این راهکار دارای سه زیر شاخه با عنوان ویژگی منحصر به فرد درونی، بازی سازی و خودی کردن می باشد که برای هر کدام از زیر شاخه ها مثال هایی از شرکت های موفق ایرانی و خارجی زده شد. راهکار دوم، زنجیره ها می باشد؛ استفاده از زنجیرها برای ایجاد یک پیام ویروسی برای مثال شرکت کیت کت برای تبلیغات خود از قهوه استفاده می کند عکس یک فنجان قهوه در کنار شکلات کیت کت دلیل استفاده این شرکت از قهوه این است که در آمریکا مردم در سه وعده روزانه از نوشیدنی قهوه استفاده می کنند و با هر بار خوردن قهوه یاد شکلات کیت کت که در عکس ها همیشه منتشر شده است می افتند. راهکار سوم، پارازیت سمی می باشد یعنی از تبلیغ های رقبا به نفع خود استفاده کنیم. راهکار چهارم، احساسات می باشد برای ماندگاری تبلیغمان و ویروسی کردن آن از احساسات کمک بگیرم که روش های استفاده از آنها در این کارگاه توضیح داده شد اگر بخواهیم مختصری از این موضوع را شرح دهیم باید بگوییم که از بین انواع احساست حس حیرت و بیشترین تاثیر را در جذب مشتری خواهد داشت. راهکار پنجم، مقیاس را کوچک کنید یکی بهتر از تعداد زیاد. راهکار ششم عمومیت می باشد. راهکار هفتم، ارزش کاربردی می باشد. راهکار آخر استفاده از داستان سازی می باشد بهتر است پیام تبلیغاتی خود را به صورت یک داستان منتشر کنید این گونه تاثیرگذاری بیشتری تبلیغتان خواهد داشت و نتیجه بهتری را دریافت می کنید.

لطفا برای افزودن نظر ورود یا ثبت نام کنید.